Zwangerschapsmassage bij Flowzz in Leeuwarden

Zwangerschapsmassage

wanneer je het het meest nodig hebt!

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Misschien heb je al gevoeld dat er fysiek van alles verandert: Je lichaam is hard aan het werk!

Nou is geen enkel lichaam hetzelfde: waar de een fluitend door haar zwangerschap gaat, zo loopt de ander tegen allerlei zwangerschapskwaaltjes aan. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van het bekken-, rug, nek- en schoudergebied, vocht vasthouden of kramp hebben in je benen/kuiten.

Hoe dan ook: Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend, vermindert stress, het zorgt voor een betere nachtrust en een verlichting van de zwangerschapsklachten.

Je zwangerschapsmassage kun je plannen vanaf week 14 tot aan je bevalling.

Volatile massage olie zwangerschap

Bij de zwangerschapsmassage maak ik gebruik van speciale Volatile Aromatherapy olie. Jij mag kiezen: een frisse olie op basis van mandarijn, of een iets neutralere amandel/jojoba-olie.

En wist je dat ik in mijn praktijk 2 verschillende kussens heb, speciaal voor zwangerschapsmassages? Eentje is voor een fijne zij- en rugligging, en eentje voor als je graag eens op je buik wilt liggen

Behandelkussen bij zwangerschapsmassage
Massage locatie Flowzz in Leeuwarden

MASSAGE LOCATIE

Meester P.J. Troelstraweg 149
8919 AA Leeuwarden